неделя, 23 август 2015 г.

Какви да са помещенията на апартамента, ако ги искате в селски стил?

Какви да са помещенията на апартамента, ако ги искате в селски стил?

Интериора на един дом може да бъде много богат и различен във всяко едно отделно помещение. Важно е да има свързващи акценти и да не се забравят коридорите. Точно те са онези елементи от дома ви, които казват много за стила и собственика на дома. Хубаво е предварително да обмислите какво точно искате и в какъв стил. След това вече може да направите план. Кухнята е най-важната част за едно семейство.
Ако сте решили да направите своята кухня в селски стил, то тук е достатъчно голямо пространството за отпуснете своята фантазия, защото именно нейните дизайнери и стилисти по света препоръчват да се направи по подобен начин. Купете сладки чинии и чаши, нека дървените прибори за приготвяне на кулинарни изкушения са на лице. Поставете хубави и най-важното качествени смесители, а на стената в кухнята нека има част с декоративни тухли или плочки, цветовете нека са в пастелни тонове.

Обърнете внимание и на пода, ако се чудите какво да го правите то най-добре е да бъде с паркет, плочки или ламинат, като последният вариант не се препоръчва силно, заради поддръжката му.  В интериора трябва да има мебели, които са задължително от естествени материали, но тя не изключва наличието на модерни кухненски уреди. Днес разнообразието и изобилието от модели позволяват идеално комбиниране. Така модерното с естественото ще направят правилната връзка. Ако искате да направите и спалнята си в селски стил, то тя трябва да включва помещение, което да е с топли и уютни нюанси, за да накара всеки да се отпусне, да релаксира и да има спокойствие. Не забравяйте и банята, особено ако е в спалнята. Тя трябва да е с качествени плочки за баня и отново в този селски-прованс стил. Централен елемент в спалнята и широката и просторна спалня, която да е  с дървена таблата по, която има множество орнаменти и фигури от самото дърво. Покривалото за леглото може да е от по груба материя, наличието на възглавници е задължително. За създаването на мека светлина може да си послужите с настолни осветителни тела. Ако имате дървен сандък, който ви е останал по наследство от вашите пра пра баби и т. н., то не го изхвърляйте. Точно с него ще получите уникален знаков елемент на стаята.  Поставете снимки в рамки, нека има леки пердета и тежки пухкави килим. Сега огледайте вашите помещения, сигурни сме, че имате поне няколко елемента от селски стил. Какво ще кажете за едно подобно голямо легло с дървена рамка, която да бъде и акцента в стаята ви?

Няма коментари:

Публикуване на коментар