понеделник, 21 март 2016 г.

Пожарна безопасност с FireBg

Безопасност е състоянието на защитеност на жизненоважните интереси на личност, организация, предприятие, общество от потенциално или реално съществуващи заплахи.
Обикновено осигуряването на безопасността се изразява в спазване на съвкупност от правила за предовтратяване на аварии и спасяване на живота на хората.

Предупредителните знаци, създаването на стандарти и процедури, предлагането на застраховки и гаранции значително повишават безопасността.
Фирма "Пожарна техника" ООД предлага обслужване и  поддръжка на пожарогасители, пожарни врати, пожарогасители, проверка и ремонт на пожарогасители, сервиз за пожарогасители, газово пожарогасене, зареждане на пожарогасители и др.
Основната ни цел е да предоставим на нашите клиенти висококачествен продукт с най-добра цена, с което успяваме да постигнем взаимно удовлетворение от добрия резултат!
Фирмата е кадрово обезпечена с висококвалифициран и отговорен персонал. Базите се ръководят от инженер със специалност “Противопожарна техника и безопасност”. Капацитетът за зареждане и ремонт е напълно достатъчен, за да може фирма“ПОЖАРНА ТЕХНИКА” ООД да изпълни в срок и качествено заявките на своите клиенти.   
Дружеството е в процес на непрекъснато обновяване и развитие.
В основата на ценностната система на дружеството стои убеждението, че успехът му зависи от човешкия ресурс и коректността към служителите, клиентите, доставчиците и партньорите, тяхното доверие и подкрепа.
Производствената ни философия е непрекъснатото подобряване на качеството на продуктите и услугите ни, както и поддържане на най-добра цена за всеки един продукт, които фирма "ПОЖАРНА ТЕХНИКА" ООД предлага на българския и европейския пазари.

Няма коментари:

Публикуване на коментар