петък, 4 ноември 2016 г.

Нашата баня

Думата „душ” има френски произход и буквално означава водосточна тръба. В днешно време познаваме много видове душове, които ни служат за къпане и/или водни процедури. Често потребителите предпочитат вана, джакузи и най-вече душ кабините за най-различни водни процедури, релакс или просто стандартната дневна доза душ. 
Най-най- голямото удобство на душ кабините е, че са затворени, което предпазва останалата част от помещението суха. Какво по-добро за една домакиня? Чистенето е несъмнено част, без която няма как да се разминем, но само се замислете, колко по-малко простарнство за чистене ще имаме с една душ кабина. Още повече, че съвременния пазар ни предлага толкова разнообразни видове на душ кабини, с невероятни екстри и достъпни цени и човек е трудно да устои. Има разнообразни форми- кръгли, квадратни, заоблени. Има най-различни екстри – от различни видове водни струи, през специални подове, защитени от хлъзгане, самостоятелна вентилационна система, та чак до вградени радиа. Какво по-приятно след дълъг и напрегнат ден от един дълъг и ободряващ душ, на фона на любима музика? Душ кабини и душ паравани се произвеждат по индивидуални размери. Моделите на KERAGLASS са с отваряеми и плъзгащи се врати.Стъклата за душ кабините са закалени като може да са прозрачни,цветни и матирани. Обкова за стъклените кабини е неръждаем и с 5 годишна гаранция. Всичко, от което имате нужда е на Ваше разположение. Преценете добре, това кое предпочитате и направете вашата баня любимата част от дома ви.
За повечето дами основния въпрос, е този с чистенето на душ кабините. За успокоение ще започнем с това, че няма нищо по-специфично и различно от стандартното почистване на банята ни. Единствената препоръка, която може да се даде е, че не е хубаво да се ползват , така познатите ни препарати за отпушване на канали, тъй като те са малко по-агресивни и има опасност да повредят гумените части от душ кабината. На пазара има достатъчно разнообразен избор от почистващи препарати, които са подходящи за душ кабина, а и всички от нас знаят за бабешките хитринки на почистването, така че дори и в момента да не разполагаме с подходящ препарат винаги можем да спасим положението.


Ние произвеждаме стъклени прегради за бани с различни размери. Извършваме изпълнение и оформление включително и на стари помещения, където възможностите за монтаж на такива съоръжения са доста ограничени. Извършваме изработка и инсталиране на стъклени прегради в здравни клубове, хотели, фитнес центрове и много от поръчките ни са проектирани в институции и индустриални обекти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар