понеделник, 23 юни 2014 г.

Придайте стил на телефона ви с кожен калъф

Кожените калъфи за телефони имат редица предимства пред силиконовите и са едни от най-търсените на пазара след масовата поява на смартфона. Но освен чисто практичната му част кожените калъфи имат и естетично предназначение.  Ако се чудите какъв калъф да предпочетете първо се замислете как, колко и къде използвате телефона си най-често. Ако сте на бизнес среща едва ли ще е подходящо да извадите силиконов калъф за iphone с познатите заешки ушички на плейбой. Доста по-добро впечатление ще направите, ако телефона ви е защитен от стилен кожен калъф, който да придава още повече изисканост и добро впечатление на отсрещната страна.  
Но ако сте тийнейджър и все още не посещавате бизнес срещи или пък не работите в офис, то коженкалъф за samsung, nokia или LG не ви е необходим.  Но ако държите на по-деловото впечатление то изборът ви е доста голям. Кожените калъфи могат да бъдат в различен цвят, от изкуствена или естествена кожа, във вид на тефтер или с приплъзгване, с магнитно закопчаване или без. Кожата може да е и имитация на крокодилска, така модерния тренд през 2014 г. Най-важното е при избора на външния вид на калъфа да изберете и най-добрата защитаза iphone както от прах, надраскване и захабяване, така и от механични удари или изпускане. За да бъде устойчивостта на захабяване и на самия калъф по-голяма е добре да изберете естествена кожа. По-високата цена определено си заслужава и се изплаща посредством качеството.
Когато избирате вашия калъф, който да ви подхожда най-много старайте се да бъде в тон с чантата, бижутата (включително и часовника) и изобщо с цялостния ви стил. А ако стилът ви клони повече към спортно-елегантен отколкото към строго елегантния тогава може да потърсите и кожен калъф за samsung galaxy ръчна изработка, с инкрустрирана индивидуална апликация или нещо бутиково. Естествената кафява кожа е най-благоприятна за изработка на калъфи във Vintage стил, който ще ви придаде както изисканост и вкус, така и по-ежедневен и непринуден вид. Кожата може да бъде обработвана по много и различни начини, които се използват в изработката на различни модели и стилове. Има и специално създадени работилници за изработка на кожени калъфи по индивидуален проект.

На какъвто и кожен калъф да се спрете старайте се той да изразява вашата индивидуалност и да подчертава стила ви в хармония с това да бъде практичен и удобен за употреба!

Няма коментари:

Публикуване на коментар