петък, 14 март 2014 г.

Да премахнем хлебарките на най-добрата цена

Има няколко начина да се справим с тези неприятни и упорити насекоми – хлебарките. Но кой от начините е най-ефикасен и има ли смисъл да влагаме много средства в това да се отървем от тях? Правилния отговор е зависи от помещението и блока, дали имате малки деца и домашни любимци.
Единият начин за борба с хлебарките е да си закупите къщи за хлебарки или да посипете с прах. Доста по-практично е да си купите къщичките, защото отровата е вътре в тях и няма да се разнася из целия ви дом. Но дори тези къщички си имат срок на годност и по-важното е, че за всяка стая ще ви трябват няколко бройки, които да разпръснете през определено разстояние и като включите и коридорите и банята и тоалетната този вид премахване на хлебарки може да ви излезе повече от 50 лв, а резултата да е твърде бавен и не на 100%. Поради тези причини много хора се насочват към спрейовете против хлебарки, чиято цена е доста по-ниска, а и с един флакон може да напръскате целия апартамент. Тук въпроса свързан с цените унищожаване на хлебарки стои доста по-добре, защото един флакон е около 5-6 лв и стига за целия дом, дори и да трябва да пръскате още веднъж след месец както препоръчват специалистите, пак цената е далеч от 50 лв. Ефикасността е голяма и резултатите бързи, но трябва да запомните да взимате винаги само най-новите разработки, защото хлебарките мутират бързо и отровата става не токова силна за тях след 1-2 години.
Разбира се най-лесно е да извикате фирма с професионалисти и тогава ще трябва да разместите всички мебели, за да напръскат навсякъде, но всеки специалист ще ви посъветва да напръскате още веднъж след около месец, не по-късно от два. Това може да е най-качественотоунищожаване на хлебарки, но не и най-евтиното! Ако наистина цената за вас е важна,а не само ефикасността то потърсете борна киселина в аграрните аптеки – евтина е и ефикасна, единственото неудобство е, че поръсвайки с нея е добре да нямате домашни любимци, бебе или малко дете у дома!


Няма коментари:

Публикуване на коментар