сряда, 22 април 2015 г.

Кои цветове не плашат в един дом?




Кои цветове не плашат в един дом?
Кафявото и черното са цветовете, които в никакъв случай не бива да предизвикват у вас уплах. Това са правилните и напълно подходящи цветове, които лесно се поддържат, а и трудно се цапат и не дразнят очите. Както в дрехите малката черна рокля си остава класика, то и тук в обзавеждането и интериора черното се съчетава с почти всички. Важно е как сте съчетали самия модел комфорт. Всеки дом има нужда от килим, бялото не е желателен цвят, освен ако не сте готови всяка седмица да го почиствате основно. Именно кафявото и черното са подходящи като може да изберете ненатрапчиви шарки като тези на персийските килими. Един такъв килим с добре подбран  качествен паркет би допринесъл за истинският уют на дома ви и удобство, място за игра на вашите деца.
Обръщайте внимание още при самата покупка дали ще ви е лесно за поддържане. Това е килим, а не картина, която ще виси на стената. Много малък процент от хората се интересуват за това, всеки гледа да му хареса на външен вид, на дизайн, но не и от какво е направен. Важно е да избягвате подови настилки, които ще ви изтормозят още през първата година. В противен случай след новото и ремонта ще ви дойдат големи проблеми с почистването, които ще развалят хубавият вкус от новото. Всяко едно помещение е важно, подбирайте и внимателни мебели за баня цени, които варират и има за всеки това, което желае. Плочките също са от значение, освен ако не желаете след всяко ползване на банята да я почиствате основно.
Няма значение дали сте домашари или обичате да сте постоянно на вън, всеки има нужда от малко уют вечер, в моментите, които прекарва в своя дом. Не става дума за лукс, а за комфорт. Не винаги всичко скъпо и модерно е красиво и придаващо топлина,особено ако не е добре съчетано в цялостният интериор. Ще ви предложим да обърнете внимание на светлината, нека източниците на светлина да бъдат различни. Съчетанието на лампа с концентрирана светлина и по- малки на отделните зони, като на кухненският шкафове ще придаде комфорт, уют, но и красота на помещението. Лампа, чиято светлина може да се регулира е отлично решение в хола или спалнята. Подберете красиви възглавнички, които ще направят вашата дневна по-приятно място. Запомнете добре! Перфектната чистота е трудна за постигане, особено в града, където наличието нa прах и движението на автомобилите допринасят за събирането. Кой цвят преобладава във вашият дом? Можете ли да го кажете без да се замисляте?

Няма коментари:

Публикуване на коментар